ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΔ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ


                        ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΔ

Ολοκληρώθηκε  η τελευταία προπόνηση της ΑΕΔιδυμοτείχου χθες Παρασκευή στο γήπεδο του Πραγγίου.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη  ,ύστερα από τον αποκλεισμό για το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος την Τετάρτη 19-4-17  στις Σέρρες  από την Ελπίδα Σκουτάρεως με 3-1  , όλοι πλέον  στην ΑΕΔ  είναι έτοιμοι  για τον αγώνα της Κυριακής (16:30) με αντίπαλο την Ένωση Άνθειας Αριστείνου που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή Έβρου τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Χωρίς αμφιβολία από τους τρεις αγώνες που έχουν απομείνει  για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο αυριανός με την Ένωση είναι και ο πιο καθοριστικός  για την ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη.
Η ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της , με νίκη καθαρίζει την υπόθεση άνοδο στη Γ εθνική, με άλλο αποτέλεσμα μπαίνει σε περιπέτειες ......
Το πάνω χέρι το έχει η ΑΕΔ στις μεταξύ τους συναντήσεις για φέτος , να θυμίσουμε, κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 0-2 στην Άνθεια ,κέρδισε και στον τελικό κυπέλλου με 1-0 στο ¨Δημήτρης Μπακιρτζής¨  όπου στέφτηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της κυπελλούχος Έβρου , αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον την τρίτη τους συνάντηση.  


Η  διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτείχου με ανάρτηση  στην ιστοσελίδα της καλεί  τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει βροντερό παρόν και να σταθεί όπως μόνο αυτός ξέρει στο πλευρό της ομάδας με την φωνή και το πάθος του και να γιορτάσει  για ακόμη μια χρόνια το πρωτάθλημα  που ταυτόχρονα θα σημάνει και την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία...

Για τον αγώνα της Κυριακής Διαιτητής ορίστηκε ο Κος Σουβαράς  Χαρίτος με βοηθούς τους Κους Τερζόπουλο Π και Κίτσο Κ.


Το γήπεδο όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι σε καλή κατάσταση , δεν θυμίζει την εικόνα που είχε την Πέμπτη  ύστερα από την  ισχυρή νεροποντή.






Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  thrakiotisp@mail.com
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Διαβάστηκε
website counter widget *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

إرسال تعليق

0 تعليقات