ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ !!

Ο Ποντιακός  που θα  αγωνιστεί  και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ' Εθνική , την προηγούμενη σεζόν 2022-23 η ομάδα συγκέντρωσε 17 βαθμούς και τερμάτισε στην τρίτη θέση  , φέτος βάζει τον πήχη  πιο ψηλά, θέλοντας να  αλλάξει κατηγορία !!Προπονητής είναι ο Νίκος Παπαδημητρίου.
Ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός , ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή , η Αναστασία Κωνσταντάκη  η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης , έχει κληθεί και έχει πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες με την εθνική προκορασίδων αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας .

Η ανακοίνωση του Ποντιακού: 
 Καλωσορίζουμε στην Γυναικεία ομάδα του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ την Αναστασία Κωνσταντάκη @anastasia_konstantakii η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης. 
 Η Αναστασία μετά από απουσία δύο χρόνων επιστρέφει στην ομάδα μας απ' όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα, είναι μια κοπέλα που έχει κληθεί και έχει πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες με την εθνική προκορασίδων και θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας την επόμενη σεζόν.
 Καλώς ήρθες Αναστασία! 


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια