ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΙΝΔΡΗΣ :Που είστε βρε άρχοντες του τόπου- Πλέον μπαίνουν και κλέβουν περιουσίες κατσίκια πρόβατα ότι βρουν!!!


Περίπου 200 άτομα, κυρίως Συριακής καταγωγής, εντοπίστηκαν το πρωί στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στη γέφυρα του ποταμού Άρδα, μεταξύ των χωριών Μαράσια - Καστανιές..

Ντροπή και Ανησυχία και τα στόματα από τα μεγάλα κεφάλια κλειστά.Ο Έβρος καθημερινά αιμορραγεί ο Έβρος δέχεται απειλές και ματώνει.
Οι πολίτες ανησυχούν δεν ξέρουν τι θα τους συμβεί και οι καρέκλοκενταυροι καμαρώνουν το έργο τους.
Τώρα δεν μας σκοτώνουν μόνο στην Εγνατία αλλά πλέον μας κλείνουν και το δρόμο.
Πλεον μπαίνουν και κλέβουν περιουσίες κατσίκια πρόβατα ότι βρουν.Και τα παιδιά μας κινδυνεύσουν από τους βιαστές καθαρμάτων.Που είστε βρε άρχοντες του τόπου.
Που είναι η μαγκιά σας και η πολιτική σας απέναντι στον πολίτη.Που κάθεστε στα γραφεία σας και απολαμβάνετε την δροσιά σας και το καφεδάκι σας και ο Έβρος πεθαίνει καθημερινά.
Για τα ραδιόφωνα πρώτοι είστε και με τις μεγάλες ιδέες που μας ταιζετε χρόνια τώρα.Εβρίτη κάθε μέρα η ασφάλεια σου παύει να υπάρχει παύει να κινείσαι και να κοιμάσαι ήσυχος.
Οι τοπικοί άρχοντες έχουν μείνει στις χαιρετούρες και στα πανηγύρια πρώτο τραπέζι πίστα.Στις 8 Οκτώβρη δείξε σε κάποιους ότι η αδιαφορία τους είναι και η τιμωρία τους.Δείξε ότι θες πραγματικά να αλλάξεις κάτι σε αυτό τον τόπο.
Ο πληγωμένος αλλά μαχητικός πολεμιστής Εβρίτης δεν σκύβει το κεφάλι πολεμά και αποφασίζει.
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια