Γ’ Εθνική: Αυτός είναι ο όμιλος οι αντίπαλοι και οι αγώνες του Ορέστη Ορεστιάδας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2023-24, στο οποίο θα συμμετάσχουν συνολικά 72 ομάδες από όλη τη χώρα.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Δεν θα υπάρχουν πλέον μπαράζ ανόδου για την Super League 2 καθώς οι 4 ομάδες που θα πάρουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους θα προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία. 
Θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά τριάντα (30) ομάδες,  απευθείας θα υποβιβασθούν οι επτά (7) τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου, εάν και εφόσον ο αριθμός των ομάδων κάθε ομίλου θα είναι 18. 
 Επιπλέον θα υποβιβασθούν δυο (2) ομάδες που θα προκύψουν ως εξής: 
 Μια (1) ομάδα – η ηττημένη – που θα προκύψει από αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την 11η θέση στον 1ο και 2ο όμιλο και μία (1) ομάδα – η ηττημένη – που θα προκύψει από αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την 11η θέση στον 3ο και 4ο όμιλο.

 Πρόκειται για το πολυπληθέστερο πρωτάθλημα των Εθνικών κατηγοριών με πολλές ιστορικές ομάδες να συμμετέχουν στους 4 ομίλους. 
Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και το ενδιαφέρον γιγαντώνεται

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια