ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΣΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ -ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η ομάδα της Ορεστιάδας  θα έχει πλέον προπονητή τον Ηλία Κώτσιο , αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Λαρισαίο  τεχνικό για τη σεζόν 2024-25 στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής .
Ο 47χρονος Λαρισαίος τεχνικός έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής σε ΑΕΛ και ΟΦΗ, ενώ προπονητικά δούλεψε σε Κένταυρο Βριλησσίων και ως βοηθός προπονητών σε Λεβαδειακό, Λαμία και Καραϊσκάκη Άρτας. Ο Κώτσιος είναι παλαίμαχος των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακού και Καλλονής. 
Η ανακοίνωση της ομάδας: 
 Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 47χρονο προπονητή Ηλία Κώτσιο! Elias Kotsios 
 Ο 47χρονος Λαρισαίος τεχνικός έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής σε ΑΕΛ και ΟΦΗ, ενώ προπονητικά δούλεψε σε Κένταυρο Βριλησσίων και ως βοηθός προπονητών σε Λεβαδειακό, Λαμία και Καραϊσκάκη Άρτας. 
Ο Κώτσιος είναι παλαίμαχος των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακού και Καλλονής.
 Δίπλα του θα έχει στη θέση του γυμναστή τον Δημήτρης Μεντίζης ο οποίος βρισκόταν και πέρσι στην ομάδα μας συμβάλλοντας τα μέγιστα με την δουλειά του στην επίτευξη των στόχων. 
 Τεχνικός διευθυντής της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Ιωαννης Αναστασιαδης. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια