Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ !!Είμαι χαρούμενος που ήρθα για δεύτερη φορά στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου!!

Δυναμώνει κι άλλο ο Έβρος Σουφλίου με τις φετινές προσθήκες που ανακοινώνει στο ρόστερ η ομάδα του Γιώργου Πετκίδη γεμίζει με εμπειρίες και ποιότητα παικτών . 
Ο Σταύρος Μαυρομάτης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στον Έβρο Σουφλίου στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας ,έχει πλούσια εμπειρία από τα γήπεδα του Έβρου , αγωνίστηκε  1,5 χρόνο με την φανέλα της Αλεξανδρούπολης FC  στη Γ΄εθνική.
 Επίσης οι ομάδες που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν είναι  :Πανθρακικός, ΑΟ Τρίκαλα,Έβρος Σουφλίου, ΑΟ Κορδελιού, Μακεδονικός Ασκού,Μακεδονικός Αγ.Βασιλείου,ΑΣ Νεάπολη,Ελλήσποντος Κριθίας,Πορταριά,Αε Πολυδενδρίου,Κεραυνός Κολχικού,Φοίνικας Νικήτας,Ένωση Αλεξ/πολης και Θράκη Φερών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
Καυτό μεταγραφικό Σαββατοκύριακο για την ομάδα μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του 34χρονου αμυντικού Σταύρο Μαυρομάτη.Το pit bull των Εβρίτικων γηπέδων συμφώνησε να φορέσει την νέα χρονιά τα χρώματα της ομάδας μας .Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας και έχει πλούσια εμπειρία από τα γήπεδα του Έβρου .
 Οι ομάδες που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν είναι οι εξής :Πανθρακικός,ΑΟ Τρίκαλα,Έβρο Σουφλίου,ΑΟ Κορδελιού,Μακεδονικός Ασκού,Μακεδονικός Αγ.Βασιλείου,ΑΣ Νεάπολη,Ελλήσποντος Κριθίας,Πορταριά,Αε Πολυδενδρίου,Κεραυνός Κολχικού,Φοίνικας Νικήτας,Ένωση Αλεξ/πολης και Θράκη Φερών. 
Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην οικογένεια του Έβρου Σουφλίου και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη νίκες .Ευχαριστούμε την διοίκηση της Θράκης Φερών για την συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. 
Η δήλωση του ποδοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι εξής :«Είμαι χαρούμενος που ήρθα για δεύτερη φορά στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου.Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο της Θράκης Φερών κ.Ηλία Μπακιρτζόπουλο που με στήριξε όσο κανείς! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια