ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ : ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Παπαγιαννίδη! 
 Ο 25χρόνος επιθετικός αποκτήθηκε από την ομάδα του Ορέστη, την διοίκηση της οποίας ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία στην υλοποίηση της μεταγραφής αυτής.
 Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας. Από εκεί πήγε στον Ηρακλή Σαγήνης, ακολούθησε και πάλι ο Ορέστης, στην ανδρική ομάδα αυτή τη φορά, οπού με τις εμφανίσεις του κατάφερε να ξεχωρίσει και να ακολουθήσει η πρόσκληση από τον ιστορικό Πανιώνιο, οπού και αγωνίστηκε με την Κ20 του συλλόγου. 
Συνέχισε σε Θρίαμβο Αθηνών και Α.Σ. Ποντίων, για να επιστρέψει πέρσι στα....πάτρια εδάφη και να στεφθεί κυπελλούχος με τον Ορέστη Ορεστιάδος, και φυσικά να αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. 
 Άλλη μια μεταγραφή από το πάνω ράφι για τον Άρδα μας (η 3η στη σειρά μετά από αυτές των Παναγιωτόπουλου και Σήφη Κιλιτζίδη που προηγήθηκαν) που βάζει αυτόματα πολύ ψηλά τον πήχη στη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, για την ομάδα μας! 
 Ανέστη καλώς ήρθες στην παρέα μας! 
Ευχόμαστε να είσαι υγιής, παραγωγικός, και να απολαύσουμε απο κοινού αυτή την (πολυπόθητη για εμάς) συνεργασία! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια