ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ :Με την παρούσα κατάσταση στο χώρο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ δεν μπορώ να συμβιβαστώ


Φίλες και φίλοι, γνωριζόμαστε χρόνια μέσα από τους κοινούς μας αγώνες για την ανάπτυξη και τη διάδοση του αθλήματός μας , αλλά και από τις προσπάθειες μας για την διασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές μας και όσους ανθρώπους υπηρετούν από οποιοδήποτε πόστο το άθλημά μας.
 Ξέρετε λοιπόν ότι είμαι ένας άνθρωπος που πάντα ζυγίζει τις αποφάσεις του, έχοντας μοναδικό γνώμονα το ευρύτερο καλό και όχι το ατομικό μου συμφέρον. Σήμερα λοιπόν επιλέγω διαδικτυακά αρχικά και με τον καθένα προσωπικά τις επόμενες μέρες να μοιραστώ μαζί σας μια σημαντική απόφασή μου. 
Σε κάθε τομέα ενασχόλησης της ζωής μας τους στόχους και τον πήχη τους βάζουμε εμείς και δεν σταματάμε όταν εμφανιστούν δυσκολίες και κόπωση , αντιθέτως πεισμώνουμε και προχωράμε να τους κατακτήσουμε. Με την παρούσα κατάσταση στο χώρο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ δεν μπορώ να συμβιβαστώ. Γίνανε αρκετά βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια , αλλά όχι όσα υποσχεθηκαμε και στο μεσοδιάστημα νέες συνθήκες και εξελίξεις δημιούργησαν νέες ανάγκες και απαιτήσεις. Σε αυτά τα νέα καλέσματα δεν μπορώ να μείνω άπραγος , δεν είμαι κουρασμένος και θέλω να αγωνιστώ , ώστε το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και οι άνθρωποί του να προχωρήσουν μπροστά με νέα οράματα , με νέους στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω συνεργάτες, όπως ο Μιχάλης και ο Νίκος για όλα όσα πετύχαμε μαζί και να ξεκαθαρίσω ότι τίποτα προσωπικό δεν μας χωρίζει , παρά μόνο ότι δεν νιώθουμε την ίδια δίψα για την περαιτέρω εξέλιξη του αθλήματος και δεν μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το μέλλον του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. 
Θέλω λοιπόν να καλεσω όλες και όλους εσάς που πιστεύετε ότι το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αξίζει περισσότερα, στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδιας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να ενωθούμε σαν μια ανίκητη γροθιά , να προσπαθήσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αθλητικό αύριο και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά. 
Σύντομα θα μιλήσουμε για όλα αναλυτικά και δια ζώσης
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια