ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ , ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΡΙΚΕΛΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο  Θοδωρής Κρικελάς τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2024-25  θα συνεχίσει την καριέρα του αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Έβρου Σουφλίου  υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πετκίδη.
Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή  μετά την συμφωνία: «Μετά από χρόνια ξανά στην ομάδα του τόπου μου. Ανυπομονώ να συνεισφέρω τα μέγιστα με στόχο ότι καλύτερο για την ομάδα.»

Ο  Θοδωρής αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ξεκίνησε από την ακαδημία του Έβρου Σουφλίου αγωνίστηκε  και στην ανδρική ομάδα του συλλόγου καταγράφοντας μάλιστα αρκετές συμμετοχές.
 Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Ισσακίου , έκανε δοκιμαστικά  το καλοκαίρι του 2018 στον ΑΟ Κέρκυρας.
 Το 2020 αγωνίστηκε στη Γ εθνική με τα χρώματα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου , την επόμενη χρονιά με την Ελπίς Σαπών επίσης στην Γ εθνική , επέστρεψε και πάλι στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου , κατέκτησε (2) δύο πρωταθλήματα Α ΕΠΣ Θράκης με την Δόξα,  τις σεζόν 2022-2023 και 2023-2024 
 Να σημειωθεί επίσης ότι συμμετείχε στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Έβρου .

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
 Πρώτη μεταγραφή για την καινούργια χρονιά για την ομάδα μας ο 22χρονος Θοδωρής Κρικελάς από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Κατέκτησε 2 πρωταθλήματα τις σεζόν 2022-2023 και 2023-2024 και ευελπιστούμε να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας .
 Θοδωρή σου ευχόμαστε μια παραγωγική χρονιά με υγεία .Καλώς όρισες στην οικογένεια του Έβρου Σουφλίου και πάλι! 
Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας μετά την συμφωνία με την διοίκηση :«Μετά από χρόνια ξανά στην ομάδα του τόπου μου. Ανυπομονώ να συνεισφέρω τα μέγιστα με στόχο ότι καλύτερο για την ομάδα.» 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια