ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗ :ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ - ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


                  ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗ ..
 Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους , ιδιαίτερα στους παίκτες μας στον προπονητή μας τον κύριο Κώτσιο στο Τιμ , στον γυμναστή Δημήτρη Μεντίζη, στην διοίκηση στους φιλάθλους και σε όλες τις ομάδες . Μαθαίνουμε και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας , φέραμε καινούριους πoδοσφαιριστές , Παπούδη , Καφετζή,Καλαμπούκα επίσης επέστρεψαν οι ,Αλεξακούδης,Παπαθανασίου, επέστρεψε ο Θωμάς Θεμελής από τον Πανθρακικό. 
Το παλιό ρόστερ έμεινε όλο εκτός από τον Παύλο Λογαρά που θα αγωνιστεί στη Σύρο . Μια ομάδα για να κρατηθεί (οικονομικά )πρέπει να στηριχθεί στα δικά της παιδιά και φυσικά από την ευρύτερη περιοχή . 
Ο Σκέντσος είναι ήδη ποδοσφαιριστής από την Ελευσίνα , από τον Παναιτωλικό o Ζαβέρδας , ο Στέφανος Βαρσαμίδης από Αλεξανδρούπολη fc , περιμένουμε και έναν ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό , όλα αυτά θα τα ανακοινώσουμε επίσημα σε λίγες ημέρες. 
 Έχουνε κυκλοφορήσει οι κάρτες διαρκείας , (200,150,100)πέρυσι εξαντλήθηκαν , ευελπιστούμε και φέτος ο φίλαθλος κόσμος να στηρίξει και πάλι , να δείξει την αγάπη του στην ομάδα , η ομάδα είναι της πόλης!
Στις 10 Αυγούστου 2024 το πρώτο φιλικό της ομάδας με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Ορεστιάδας. 

   
 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια