Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ -ΝΤΟΥΜΑΝΑΚΗΣ /ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ορέστης Ορεστιάδας συνεχίζει να στηρίζει και να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές που βγάζει από την ακαδημία της, δυο απο αυτούς είναι ,ο Βασίλης Ντουμανάκης ,από τους νεότερους παίκτες σε συμμετοχή στην περσινή Γ Εθνική, με γκολ στον περσινό τελικό της ΕΠΣ Έβρου συνεχίζει να φοράει την φανέλα του Ορέστη , καθώς και ο Γιώργος Παπαμιχαήλ ,με αρκετά λεπτά συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής ,ανανέωσε . 

 ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ:
 - Η ομάδα μας παραμένει πιστή στο πλάνο της να στηρίζει και να αναδεικνύει παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες της. Ένας από αυτούς, ο Βασιλης Ντουμανακης που αποτελεί από τους νεότερους παίκτες σε συμμετοχή στην περσινή Γ Εθνική, με γκολ στον περσινό τελικό της ΕΠΣ Έβρου συνεχίζει στην ομάδα μας! 
Ο Βασίλης μετά την ολοκλήρωση της ανανέωσης του δήλωσε: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω με την ομάδα του Ορέστη και ελπίζω να πετύχουμε όλους τους φετινούς μας στόχους!! Βασίλη σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες! 

-  Άλλο ένα παιδί από τις ακαδημίες μας, με πολλά λεπτά συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα,ο Γιώργος Παπαμιχαήλ θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας! 
Ο Γιώργος είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες της περιοχής που ξεχωρίζει. 
Ο Γιώργος μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης του δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με την ομάδα του Ορέστη .
Γιώργο σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες! 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια