Όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά με την νέα διοίκηση να προσκαλεί σε γεύμα παλαιότερα διοικητικά στελέχη του Έβρου Σουφλίου

Όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά  με  την νέα διοίκηση να προσκαλεί σε γεύμα παλαιότερα διοικητικά στελέχη  του Έβρου Σουφλίου .
Το γεύμα έγινε σε εξαιρετικό κλίμα στην ταβέρνα “Το Στέκι του Κυνηγού στη Λυκόφη”, μια βραδιά όπου όλοι μαζί γίνανε ένα φωνάζοντας έτοιμοι για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. 
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος , Καδίρης Παναγιώτης, ευχαρίστησε  από καρδιάς για την αποδοχή της πρόσκλησης .
 Ευχαρίστησε  με μεγάλο σεβασμό τους πρώην προέδρους , Ηλία Γκάζο , Χρήστο Καραγιάννη , μέλη της τότε διοίκησης Παναγιώτη Βαβασιά, Παπαλιά Ανδρέα , Τσακίρη Σταμάτη , για την παρουσία τους , που δηλώνουν παρόν στην νέα αυτή προσπάθεια.
Έκλεισε τονίζοντας με  έμφαση , στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο !!
Στηρίζουμε την νεα διοίκηση του Έβρου Σουφλίου  και θα είμαστε  παρών σε ό,τι μας  ζητηθεί ήταν τα λόγια των πρώην παραγόντων , όποιες δυσκολίες, που ίσως προκύψουν, να τις αντιμετωπίσετε με πνεύμα κατανόησης, συναίνεσης και αγάπης. δεν θα είμαστε απλοί θεατές, αλλά ως συνοδοιπόροι στο έργο σας.
 Όλοι μαζί όχι μόνο στις νίκες αλλά και στις ήττες, όχι μόνο στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες.
Έβρος στα  εύκολα , Εβραλάρα στα δύσκολα!!

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια