ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC :ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ "ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΕΒΡΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΝ ΜΩΡΑΪΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ


Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης φαίνεται ότι έχει βάλει ψηλά τον πήχη με την επάνοδο της στη Γ εθνική κατηγορία αποκτώντας παίκτες με εμπειρία και με ποιότητα .
 Ενώ παράλληλα επενδύει σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν όλα τα στοιχεία να κάνουν την διαφορά και να διακριθούν στην κατηγορία , ώστε να κάνουν το επόμενο βνήμα στην καριέρα τους! 
Σπουδαία κίνηση από την Αλεξανδρούπολη fc , με το βλέμμα στο μέλλον , έκλεισε ένα από τα νέα μεγάλα “αστεράκια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μωραϊτη!! 
Ο Νίκος Μπαχαρίδης αναμένεται την νέα σεζόν να έχει ένα ποιοτικό ρόστερ με έμπειρους παίκτες που θα οδηγήσουν τους νεαρούς παίκτες να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους! 
 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : 
Συμφώνησε με τον Μωραίτη η Αλεξανδρούπολη FC. Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση με προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Αλεξανδρούπολη FC, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της, με τον νεαρό Δημήτρη Μωραίτη. 
 Ο 20χρονος πλάγιος επιθετικός, αγωνιζόταν με τη φανέλα του Σουφλίου, καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο και το πείσμα του. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια