Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Αλεξανδρούπολης FC με τον Αστέρα Θράκης που θα συμμετέχει στο Β' Τοπικό Πρωτάθλημα του Έβρου !

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Αλεξανδρούπολης FC με τον Αστέρα Θράκης! 
Η Αλεξανδρούπολη FC, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αστέρα Θράκης, στην από κοινού σύσταση ομάδας Under-18, που θα συμμετέχει στο Β' Τοπικό Πρωτάθλημα του Έβρου. 
 Στόχος της ομάδας μας, είναι η εξέλιξη των νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο προπονητικός σχεδιασμός και η φιλοσοφία, θα είναι ίδια με αυτά της ανδρικής ομάδας της Αλεξανδρούπολης FC, προκειμένου οι νεαροί ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούν κατάλληλα και σε πιο απαιτητικά δεδομένα. Καλούμε όσους παίκτες έχουν ολοκληρώσει την θητεία τους στις κατηγορίες υποδομών (Κ-15, Κ-16, Κ-17) και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο όραμα μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα παρακάτω τηλέφωνα: 6937956909 και 6937023180. Στόχος μας, είναι η εξέλιξη… Όνειρο μας, η επιτυχία… Ζωή μας, το ποδόσφαιρο… 
Εδώ είναι Αλεξανδρούπολη, εδώ είναι το σπίτι μας, εδώ παίζουμε μπάλα εμείς… και σε αυτόν τον αγώνα, σας περιμένουμε όλους δίπλα μας! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια