ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ στο 2ο ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΞΑΝΘΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC 0-2


Πρώτη νίκη σε φιλικό για την Αλεξανδρούπολη FC, απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας τους, έμεινε ο  Νίκος Μπαχαρίδης. 
Κόντρα στον ΑΟ Ξάνθης αυτή τη φορά, οι παίκτες της Αλεξανδρούπολης πήραν την νίκη με 2-0, δείχνοντας πως αρχίζουν πλέον να βρίσκουν τα πατήματα τους και να αποκτούν ταυτότητα.
Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Ράλλης, μετά από εξαιρετική πάσα του Μωραΐτη, ενώ το 0-2, διαμόρφωσε στο 83’ ο νεαρός Γκιουρτζίδης, μετά από σέντρα του Καλτσά. 
Η Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, με τους  Τζόρνταν, Μωραΐτη, Βασίλτση και Καρακασίδη. 
 Αλεξανδρούπολη FC: Παπαδόπουλος, Παπαδάκης, Ράλλης, Σωτηράκης, Τασίδης, Ντεμπά, Τζόρνταν, Μωραΐτης, Βασίλτσης, Δημητριάδης, Ψάλτης Σαν πρώτες αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Καρτσαμπάς, Κούκας, Καλτσάς, Μουρατίδης, Κοτσάκης και Γκιουρτζίδης.
 Στη συνέχεια μπήκαν και οι: Κοκκινίδης, Καρακασίδης, Μκρτσιάν και Καλαιτζίδης. 
ΑΟΞ: Αραμπατζής, Ζ. Τζεβελέκης, Αγγελίδης, Β. Καρακάσης, Κουτσομιχάλης, Γκασιμπαγιαζόδης, Κιολείδης, Γεωργιάδης, Αποστολίδης, Τορομανίδης, Φ. Τζεβελέκης 
 
Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας, ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους του ΑΟΞ, για την άψογη φιλοξενεία και το τραπέζι που τους παρέθεσαν μετά το παιχνίδι.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια