ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΣΙΒΟΥΔΗ

Με αυτήν την κίνηση η Αθηναϊκή ανεβαίνει επίπεδο και φανερώνει τις προθέσεις της που είναι η άμεση επιστροφή στη Β' ΕΘΝΙΚΗ 
Η Σιβούδη ξεκίνησε την καριέρα της από την Βασίλισσα της Θράκης 2012 μετά πήγε στην Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης τελευταία της ομάδα ήταν η Λάρισα ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Κορασίδωνκαι τώρα της Νεανίδων.
Ήρθε στην Αθήνα γιατί πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής κι έτσι θα συνδυάζει τις σπουδές της με το ποδόσφαιρο .
Μάλιστα, σήμερα πήγε στο Γήπεδο του Αγίου Δημητρίου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενθουσιάστηκε με όσα είδε .
Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ με τον οποίο είχε συμφωνήσει και υπέγραψε το δελτίο της παρουσία και του Προπονητή της Ομάδας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΣΤΑΛΚΑ. 
Για την επιλογή και τους λόγους που την οδήγησαν να υπογράψει στην Αθηναϊκή η Δροσούλα Σιβούδη, τόνισε: "Μετά την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής επέλεξα να αγωνιστώ φέτος με την ομάδα της Αθηναϊκής λόγω της προσωπικής μου γνωριμίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Πιστάλκα με τον οποίο έχω συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν Επιπλέον, θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα στον βασικό της στόχο την άνοδο στη Β' ΕΘΝΙΚΗ" 


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια