Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΕΧΛΕΒΑΝΟΥΔΗ

Το κείμενο που ακολουθεί το χρωστούσαμε στην ιστορία και παρότι γράφεται από ένα άτομο είμαι βέβαιος πως προσυπογράφεται από εκατοντάδες ακόμα ! 
Πολλές φορές η ίδια η ζωή δεν σε προετοιμάζει για αυτά που σου επιφέρει και μετά βεβαιότητας καμία λέξη δεν μπορεί να αποτυπώσει τις αναμνήσεις και τις στιγμές που βιώνουμε. 
Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου ένας σύλλογος ταυτίζεται με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο , όσα λοιπόν θα αποτυπωθούν παρακάτω είναι αμυδρά μπροστά σε αυτά που μπορούν να ειπωθούν για τον Πασχάλη Πεχλεβανούδη ή αλλιώς Πρόεδρο για όσους έχουν συνεργαστεί μαζί του στα αθλητικά δρώμενα και "Ξανθό" για τους καλούς φίλους.
Το βέβαιο είναι πως όλοι έχουν αμέτρητες δικές τους ξεχωριστές ιστορίες να διηγηθούν με τον Πασχάλη. Από τις εσωτερικές "κόντρες" των δυο ομάδων του χωριού Θύελλας-Κεραυνού στα χρόνια της αθωότητας , μέχρι τις εκδρομές ως παιδί στο πλευρό της αγαπημένης του Αναγέννησης και τέλος την προεδρία του συλλόγου υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής και αυτός δεν είναι άλλος από την αγάπη για το χωριό ! 
Την αγάπη και το πάθος για να ακούγονται οι Μεταξάδες παντού και ταυτόχρονα να δίνεται ζωή στην μικρή μας κοινωνία !
 Με το πάθος ,την θέληση , την αγωνία αλλά και την επιμονή του κατάφερε να συνδεθεί άρρηκτα με τον σύλλογο μας.Ταυτόχρονα ο αστείρευτος χαρακτήρας και το χιούμορ του ήταν συστατικά που σε έκαναν να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή μαζί του και είμαι σίγουρος πως αυτή την ώρα που διαβάζεται αυτό το κείμενο όλοι σας έχετε ανασύρει πολλές ευχάριστες στιγμές μαζί του. 
Η είδηση της απώλειας του αγαπημένου μας Πασχάλη μας αφήνει με ένα μεγάλο κενό και ακόμη ένα μεγαλύτερο "ΓΙΑΤΙ" , ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε και πάλεψε την ασθένεια του με βασικό συστατικό την θέληση για ζωή αποτελούν ένα περίτρανο μάθημα για όλους μας. 
 Όπως προανέφερα είναι δύσκολο να αποτυπωθούν όλα αυτά που επιθυμούμε σε λίγες σειρές , θεωρούσα χρέος ωστόσο η αγαπημένη του Αναγέννηση να τον αποχαιρετήσει και αυτή την ώρα αντιλαμβάνομαι πως στην μάχη της ζωής έχει βγει νικητής ! 
 Στην Μητέρα του , στην Σύζυγο του , στον αγαπημένο του Αδερφό αλλά και σε όλους τους γνωστούς και φίλους ευχόμαστε 
Θερμά Συλλυπητήρια ! Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε και … Θα τα ξαναπούμε ! 
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Μεταξάδων. 
Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 10 π.μ και η Εξόδιος Ακολουθία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.



Η ΕΠΣ Έβρου και  ομάδες  της Ένωσης στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του επί χρόνια Προέδρου της Αναγέννησης Μεταξάδων Πασχάλη Πεχλεβανούδη εξέδωσαν ανακοινώσεις εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους. 
 Αναλυτικά:
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ:
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του Προέδρου της ομάδας " Αναγέννηση Μεταξάδων" Πασχάλη Πεχλεβανούδη. Καλό ταξίδι στο φως.

 ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Tο Διοικητικό Συμβούλιο ,οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του επί χρόνια Προέδρου της Αναγέννησης Μεταξάδων Πασχάλη Πεχλεβανούδη.Η προσφορά του στο Εβρίτικο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια ήταν σπουδαία. Ευχόμαστε κουράγιο στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλο Παράδεισο! 
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του επί χρόνια Προέδρου της Αναγέννησης Μεταξαδων και αντιπροέδρου της κοινότητας Μεταξαδων Πασχάλης Πεχλιβανουδη!! Ο Πασχάλης πάντα μπροστάρης στην ομάδα της Αναγέννησης πρόσφερε τα πάντα για την τον αθλητισμό αλλά και τον πολιτισμό των Μεταξαδων!!! Συλλυπητήριά στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!!! Καλο Παράδεισο Πρόεδρε!! 
 ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ: Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Πασχάλη Πεχλιβανούδη, ενός ακούραστου εργάτη του αθλητισμού και της παράδοσης των Μεταξάδων. Ο Πασχάλης με γενναιότητα και θάρρος έδωσε μια μεγάλη μάχη και άφησε μια τεράστια παρακαταθήκη στο χωριό και στους νεότερους συγχωριανούς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα των αγαπημένων του Μεταξάδων που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο ξανθέ 🕊️
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΒΑΡΩΝ : 
 Καλό ταξίδι πρόεδρε 🙏 τα πολλά λόγια περισσεύουν. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΥΔΗΣ σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρόεδρε.. τα θερμά μας συλλυπητήρια από όλους τους ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια