Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Αλεξανδρούπολης FC

                          Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Αλεξανδρούπολης FC 
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής και τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο προπονητικό κέντρο της ομάδας .
Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και εκπρόσωποι του Δήμου Αλεξανδρούπολης, έδωσαν το παρών και το μήνυμα όλων ήταν να έχει η ομάδα μία καλή, ήρεμη και πετυχημένη αγωνιστική χρονιά. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέκος Πατσιώρας ήταν εκεί και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές, δίνοντας τις δικές του ευχές για καλή επιτυχία. 
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ηλίας Δαστερίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Ναιτίδης, έδωσαν και αυτοί με τη σειρά τους, τις ευχές τους στην ομάδα και τόνισαν πως ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα είναι και φέτος στο πλευρό τους. «Να φροντίζετε τους εαυτούς σας και να μην έχετε τραυματισμούς. Μετά από καιρό η Αλεξανδρούπολη έχει ξανά μία δυνατή ομάδα στη Γ´ Εθνική. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, σε οτι και αν χρειαστείτε» δήλωσε ο κ. Δαστερίδης. 
Αμέσως μετά τον αγιασμό, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Κυριακή (22/09), με πρώτο αντίπαλο τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (16:00). 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

إرسال تعليق

0 تعليقات