Πρώτη νίκη για Ορέστη Ορεστιάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής εναντίον του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)



Πρώτη νίκη για την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής εναντίον του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Απόλλων Κρύας Βρύσης με ανατροπή και τελικό σκορ 2-1! 
Οι παίκτες του Ηλία Κώτσιου  μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή . Στο 4' ο Παπούδης μέσα από την περιοχή με κεφαλιά απείλησε για πρώτη φορά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. 
 Στο 6΄ήταν σειρά του Πασχαλίδη να απειλήσει με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπλοκάρει σταθερά να γκελάρει η μπάλα στον ώμο του και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια πάνω στην γραμμή!!
Στο 19΄ ο Καράδαης κρατάει το μηδέν με δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις , σε σουτ του Καράμπελα και Τσερρίκου!!!
 Στο 33' ο Τσάνη με το Νο 17  έχει συμμετοχή  στο ξεκίνημα του γκολ , ενώ είναι εμφανές ότι έρχεται από θέση οφσάϊντ , στην προσπάθεια να διώξει ο Τσιεγγελίδης  έκανε φάουλ και στην συνέχεια της φάσης , όπως θα δείτε και στο βίντεο ο ίδιος παίκτης πραγματοποίησε το 0-1. 
Σκορ πρώτου ημιχρόνου.
Στο 53΄ ο Καράμπελας έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καράδαη με ωραίο χτύπημα φάουλ !!Λίγα λεπτά αργότερα στο 55' και έπειτα από σέντρα του Ζαβέρδα, ο Παύλος Σταματόπουλος  με κοντινή κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-1 !!
Στο 61΄ από φάουλ του Παύλου Σταματόπουλου έφτασε η μπάλα στον Ζαβέρδα και απο κοντά πλάσαρε  κάνοντας το 2-1, τελικό σκορ.

Ορέστης  :Καράδαης, Αλεξακούδης(45΄ Παπαναστασίου), Πεταλωτής, Ζαβέρδας, Ιωαννίδης(77΄Ασπιώτης), Κοκοτσάκης( 45' Τηλέγραφος), Θεμελής( 84' Ντουμανάκης) , Παπούδης( 45' Σκέντζος, Σταματόπουλος, Πασχαλίδης. 
Απόλλων Κρύας Βρύσης:Δομουκτσίδης,Πλατσιώτας,Κοτσίνης,Γιαλαμούδης,Ιωσηφίδης, Χατζηαλεξιάδης,Τσερρίκου,Καράμπελας,Τσάνη,Χατζηδιαμαντίδης,Τζήμας.
Αγωνίστηκαν και οι : Ρουγκάλας ,Δεληχατζής

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια