ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΣΗΜΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 8ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΩΤΗ ΔΟΜΠΑ

Η Ορεστιάδα υποδέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Οκτωβρίου 2024 την αθλήτρια Λαμπριάννα Ασημάκη, που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO (-49kg) που έγινε στη Νότια Κορέα, καθώς και τον πρωταθλητή Ελλάδας  Φώτη Δόμπα, ο οποίος κατέλαβε την 8η θέση στην κατηγορία +78 κιλά.
Tα δύο παιδιά από την Ορεστιάδα, παρότι η Λαμπριάννα αγωνίζεται με Σύλλογο του Διδυμοτείχου και ο Φώτης της Θεσσαλονίκης, υποδέχτηκε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος με πολλά στελέχη του Δήμου, αντιδημάρχους αλλά και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αμπελακίων Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος πρώτος παρέδωσε ανθοδέσμη στη Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, καταγόμενη από τα Αμπελάκια. 
Την ίδια καλωσόρισε και ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού, ο οποίος σύντομα θα οργανώσει άλλη μια γιορτή υποδοχής στα Αμπελάκια.
 Όλοι μίλησαν στην κάμερα του Ράδιο Έβρος, όπως και ο προπονητής Γιώργος Ναζίρης ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνουν τα παιδιά καθημερινά, την προσήλωσή τους στο στόχο, αλλά και την έλλειψη φροντίδας της Πολιτείας που αναγκάζει τους γονείς “να βάζουν το χέρι συνεχώς στην τσέπη”. Δήλωσε ικανοποιημένος από το σύνολο της Ελληνικής Αποστολής, η οποία έφερε τη χώρα στην 5η θέση παγκοσμίως, με τη συμβολή και των δύο αθλητών, της Λαμπριάννας Ασημάκη και του Φώτη Δόμπα. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις όλων:  
Πηγη: www.radioevros.gr 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια