ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ :Παίξαμε με την καρδιά μας, για τον Τζορτζ που μας βλέπει από ψηλά

Μετά την επικράτηση της Εθνικής Ελλάδας με 2-0 απέναντι στην Ιρλανδία, ο Μανώλης Σιώπης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δυσκολία διαχείρισης της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας τη συγκίνηση του, ιδιαίτερα μετά το δεύτερο τέρμα της ομάδας. 
Ο Εβρίτης , διεθνής μέσος πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πολύτιμη νίκη. 
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του για την αφοσίωσή τους, σε μια εβδομάδα γεμάτη έντονη συναισθηματική φόρτιση, εξαιτίας του θανάτου του Μπάλντοκ. Επιπλέον, εξέφρασε τα συναισθήματά του για τη στιγμή που η Εθνική σημείωσε το δεύτερο γκολ, ενώ εξήρε τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στην ομάδα ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
«Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες για όλους. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για το πάθος και την ψυχή που έδωσαν στο γήπεδο.
 Τα συναισθήματα ήταν έντονα. Μόλις μπήκε το δεύτερο γκολ, κάθισα στο κέντρο του γηπέδου και ένιωσα συγκλονισμένος. Είχα δει βίντεο του Τζορτζ και η στιγμή ήταν πολύ φορτισμένη. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος.
Παίξαμε με την καρδιά μας, για τον Τζορτζ που μας βλέπει από ψηλά. Στην ομάδα έχουν έρθει νέα ταλέντα και η χημεία που έχουμε δημιουργήσει είναι εξαιρετική. Ο προπονητής μας έχει εμπνεύσει μια κουλτούρα νίκης και είμαι βέβαιος ότι θα ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια