ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ , ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΟΥΦΛΙ 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

“Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022″ του Δήμου Σουφλίου Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 , με την εκδήλωση για τα “100 χρόνια από την εκκένωση της Ανατολικής Θράκης” και τη Συναυλία της Ζωής Τηγανούρια με τον Βαγγέλη Δημούδη , την ερμηνεύτρια παραδοσιακών τραγουδιών Δόμνα Μέγγα και τον μουσικό -τραγουδοποιό Θανάση Βούτσα . 
 Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Σουφλίου .

Η συνέντευξη , λίγο πριν την συναυλία Ζωή Τηγανούρια , Βαγγέλης Δημούδης , Δόμνα Μέγγα , Θανάσης Βούτσας .
Η Ζωή Τηγανούρια αναφέρθηκε για την  συνεργασία με τον συμπατριώτη Βαγγέλη Δημούδη.
Με τον Βαγγέλη Δημούδη συνεργαζόμαστε πρώτη φορά , με αφορμή τα νέα μας τραγούδια , δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη , πρώτη φορά  θα ακουστούν σήμερα  , είναι μια  πολύ όμορφη και μεστή συνεργασία , κατι που λείπει  από τα  ιστορικά καλλιτεχνικά δρώμενα . Όλοι μιλάνε για την Σμύρνη για τα 100 χρόνια της Σμύρνης και δεν έχει κανείς αφιερώσει μια παραγωγή  (μουσική ) που να αφορά την εκκένωση της Ανατολικής Θράκης.
Την  ιδέα μου την έδωσε ο  συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης που έχει γράψει βιβλίο για αυτό το θέμα , οι στίχοι που  έχω στα χέρια μου είναι του Ασμανίδη Κωνσταντίνου , όλοι είναι Θρακιώτες  και η ιδέα να συμμετέχει ο Βαγγέλης Δημούδης και η Δόμνα Μέγγα σε δυο τραγούδια ήταν ότι καλύτερο γιατί δένει απόλυτα η μαγιά με όλους εμάς τους Θρακιώτες , που  παίρνουμε τον πυρίνα την ρίζα της παράδοσης και την δίνουμε με παρα πολύ υπευθυνότητα και δυναμισμό στην νεολαία .

 



Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια