ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Στην εκπομπή Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ο προπονητής ποδοσφαίρου Γιώργος Αραμπατζής. 

Ο Γιώργος Αραμπατζής τα τελευταία 4 χρόνια ήταν προπονητής των Μεικτών ομάδων Κ-14 / 16 στην ΕΠΣ Έβρου. Βαθύς γνώστης του ποδοσφαίρου και κυρίως του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τονίζει πως , “Υπάρχει τεράστια κόντρα Πολιτείας και ΕΠΟ , τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και εάν δεν κάνουν κάτι γρήγορα για να βρεθεί λύση με το μητρώο, τότε καταστρέφουν και διαλύουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο. 
 Μακάρι να υπάρξει η κοινή λογική , να δώσουν λύση έτσι ώστε να μην χαθεί μια χρονιά , διότι θα είναι η αρχή του τέλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού και αυτό δεν το θέλει κανείς. Να αφήσουν τους εγωϊσμούς να καταφέρουν να βρουν όσα εκείνα χρειάζονται να αγωνιστούν τα σωματεία . 
- Σε ερώτηση εάν ο υπουργός αθλητισμού κος Αυγενάκης έχει εικόνα τι συμβαίνει στα ερασιτεχνικά σωματεία , απάντησε: 
Αυτό που δείχνει ο υπουργός φαίνεται ότι δεν έχει καμία εικόνα πως λειτουργεί ένα σωματείο ερασιτεχνικό σε όλα τα επίπεδα.
 Θεωρεί , ότι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματίες , όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο βγάζουν χρήματα ό,τι κοροϊδεύουν τον κόσμο , δεν είναι όμως έτσι. 
Όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , οι παράγοντες είναι κάτι παραπάνω από ήρωες , ειδικά αυτήν την εποχή που δυσκολεύονται να συντηρούν μια ομάδα να αγωνίζεται , να είναι ανταγωνιστική , να έχει παιδιά να έχει ακαδημίες, να φέρνουν στο γήπεδο κόσμο , δείχνει πως δεν έχει καμία εικόνα πως λειτουργούν τα σωματεία , γι΄ αυτό είναι ακραίος !!!! 
Διότι για μένα είναι ακραίος, όταν φτάνει σε σημείο να πει ένα σωματείο δεν είναι γραμμένο στο Μητρώο βγαίνει εκτός πρωταθλήματος , εκτός αθλητικών εγκαταστάσεων , δεν του επιτρέπω να αγωνιστεί στα γήπεδα , άρα δείχνει με αυτά που λέει και αυτά που κάνει ότι δεν έχει εικόνα!!! 
Αν έχει δίκαιο με αυτά που θέλει να κάνει , αυτό είναι άλλο κομμάτι, ο τρόπος που προσπαθεί να το κάνει και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ κακό!! 
Επικαλείται  ο ίδιος ότι έχει δώσει περιθώριο 2 χρόνια προθεσμία στα σωματεία να εγγραφούν στο Μητρώο , αλλά όπως συμβαίνει και με άλλα πράγματα στην κοινωνία, έτσι και σε αυτό δεν υπήρχε καμία ενημέρωση , δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός να ενημερωθούν τα σωματεία , τι πρέπει να κάνουν , πως και πότε, όταν πλέον έφτασε στο τέλος η προθεσμία τα σωματεία τότε κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν , άρα δεν έχουν ευθύνη μόνο τα σωματεία , έχει και η πολιτεία . 
Πρωτίστως όταν θέλεις να κάνεις κάτι νέο ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ , πολλοί από αυτούς που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν λογιστικά , οικονομικά ,ούτε να είναι μέντιουμ, οφείλει κάποιος να τους ενημερώσει. 
 Οι παλινωδίες της ΕΠΟ στο θέμα της οργάνωσης των τμημάτων υποδομής , έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια