1ο Τουρνουά Foot Tennis (ποδοτένις) το 2ο 10ημερο του Ιουλίου, στα νέα γήπεδα τένις του Δήμου Σουφλίου

Η ομάδα Soufli 2018 Women's F.C ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Foot Tennis (ποδοτένις), που θα λάβει χώρα το 2ο 10ημερο του Ιουλίου, στα νέα γήπεδα τένις του Δήμου Σουφλίου, πλησίον του ΔΑΚ Σουφλίου και απευθύνεται σε όλο τον Νομό Έβρου. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται καθημερινά στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα, καθώς και μέσω των social media της ομάδας μας. 
ΟΜΑΔΕΣ
Οι αγώνες θα διεξάγονται με αριθμητική σχέση 2 εναντίον 2. Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν 3 παίκτες/παίκτριες και να έχουν 1 αλλαγή. Οι παίκτες/παίκτριες δηλώνουν το όνομα της ομάδας τους, με το οποίο θα συμμετέχουν στο τουρνουά. 
🔷️ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 
Στο τουρνουά θα υπάρχουν 3 ηλικιακές κατηγορίες, ανδρών - γυναικών - παιδιών (κάτω των 16 ετών). Η κάθε κατηγορία θα αγωνιστεί χωριστά από τις υπόλοιπες και νικητές θα υπάρξουν και στις 3 ηλικιακές κατηγορίες. 
ΕΠΑΘΛΑ
Στις 3 πρώτες ομάδες της κάθε κατηγορίας, θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα, ανάλογα με την κατάταξη τους στην κατηγορία τους. 
 ΔΩΡΑ 
Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα δώρα του τουρνουά, τα οποία θα δοθούν στους 1ους νικητές της κάθε ηλικιακής κατηγορίας. 
 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 
🔹️ Οι 2 παίκτες μπορούν να κάνουν μέχρι 3 επαφές (αλλά όχι δυο συνεχόμενες επαφές από τον ίδιο παίκτη). 
🔹️ Η μπάλα επιτρέπεται να ακουμπήσει μια φορά στο έδαφος για τους άντρες και 2 για τις γυναίκες και για τα παιδιά. 
🔹️ Διαστάσεις γηπέδου 9μ με 12,8μ. 
🔹️ Το σετ τελειώνει κάθε φορά που μια ομάδα συγκεντρώνει 11 πόντους με δυο πόντους διαφορά από την άλλη ομάδα. Το μεγαλύτερο σκορ μπορεί είναι 15 -14 και αυτομάτως τελειώνει το σετ. 
🔹️ Για να κερδίσει μια ομάδα το παιχνίδι πρέπει να κερδίσει 2 σετ. 
🔹️ Οι παίκτες δεν πρέπει να ακουμπήσουν το φιλέ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και αν κάποιος από τους παίκτες ακουμπήσει το φιλέ δίνεται πόντος στην αντίπαλη ομάδα. 
💯 Φτιάξτε την ομάδα σας και ελάτε να διασκεδάσετε παίζοντας ποδοτένις. 
💥 TAKE A DARE!!! 💥 YOU CAN DO IT!!!

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια