Π.ΜΥΛΩΝΑΣ :ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ο προπονητής του Άρδα Καστανεών ο πρωτεργάτης της ανόδου στη Γ εθνική κατηγορία του Ορέστη Ορετιάδας , Παναγιώτης Μυλωνάς  μίλησε μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου στο spor tvthrakiotis . 
 Κάναμε καλή εμφάνιση , βγάλαμε αυτά που έπρεπε , μπήκαν πολύ γρήγορα τα γκολ, υπήρχε μια χαλαρότητα για ένα διάστημα στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε και το γκολ , παρόλα αυτά δεν κινδυνέψαμε .
 Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε λίγο την ένταση διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι.  Οσον αφορά τον Έβρο Σουφλίου είναι μια βαριά φανέλα , μια ομάδα με μεγάλη ιστορία , σήμερα είχε αρκετές απουσίες και φάνηκε μέσα στο γήπεδο , θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα έχει έναν πολύ καλό προπονητή , πιστεύω στην συνέχεια θα βρει τα πατήματά της την χημεία της και θα δώσει αυτό που πρέπει. 
Φέτος κάναμε 14 μεταγραφές σχεδόν αλλάξαμε τα 2/3 του ρόστερ ήρθαν νέα παιδιά , υπάρχει και ένας εξαιρετικός κορμός από πέρυσι, θέλουμε να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα θέλαμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα και να συμμετέχουμε στα πλέι οφ. 
Μας στηρίζει ο φίλαθλος κόσμος και θεωρώ και στα υπόλοιπα παιχνίδια να είναι κοντά μας, φέτος κάνουμε μια καλή προσπάθεια , η διοίκηση από το καλοκαίρι το έδειξε , πιστεύω πως υπάρχει μια θετική διάθεση.

   
 Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπετε όλα τα βίντεο! 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια