ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ :Ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω το ναι,ακούγοντας το πλάνο και το στόχο που έχει τεθεί

H ANAΚΟΙΝΩΣΗ : 
Συνεχίζουμε την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου με ποιοτικές μεταγραφές. Ανακοινώνουμε την απόκτηση του μέσου Παύλου Ευθυμιάδη,όπου ευελπιστούμε να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας την νέα χρονιά.
Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, αγωνίστηκε εν συνεχεία σε Ολυμπιακό Λουτρακίου, Πυρσό Γρεβενών, ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, Ζενίτ Τσέσλαβ (Β’ Εθνική Τσεχίας), Ατρόμητο Πειραία, ΑΕ Ερμιονίδας, Πανελευσινιακό, ΑΕ Ηράκλειο , ΑΟ Ζευγολατιό Κορίνθου, Άρη Αβάτου, Νέστο Χρυσούπολης,Αλεξανδρούπολη FC και Ιπποκράτη Αλεξ/πολης.
Η διοίκηση του συλλόγου νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ.Θεοδοσόπουλο Κώστα για την άριστη συνεργασία σε οτιδήποτε ζητήθηκε. 
Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας είναι οι εξής:”Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε,εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες.
Ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω το ναι,ακούγοντας το πλάνο και το στόχο που έχει τεθεί και ευελπιστώ να προσφέρω τα μέγιστα ώστε να τον κατακτήσουμε”. 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια