Ανησυχητικά τα μηνύματα έρχονται από έναν σημαντικό αριθμό ομάδων της Α ΕΒΡΟΥ

        Το ποδόσφαιρο έχει γίνει ακριβό σπορ για όλους τους ερασιτέχνες παράγοντες...
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα ,το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διανύει μεγάλη κρίση και δυστυχώς  αν δεν υπάρξει οικονομική ενίσχυση των σωματείων, πολλά θα αναγκαστούν να  σταματήσουν  την αγωνιστική δράση και μοιραία να οδηγηθούν στην λήθη της ιστορίας.
Ο λόγος που τα περισσότερα σωματεία έχουν πάρει την κατηφόρα ή είναι ανενεργά πλέον δεν είναι άλλος από τα οικονομικά προβλήματα, που ανάγκασαν τους παράγοντες που τα διοικούσαν να αποχωρήσουν από το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, γιατί δεν μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
 Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προστέθηκαν  νέα εμπόδια , με τον νόμο για το ηλεκτρονικό μητρώο σωματείων.
 Οι σύλλογοι, δεν μπορεί να συνεχίσουν να υπάρχουν και να στηρίζονται αποκλειστικά στην “τρέλα” και στην “τσέπη” κάποιων παραγόντων, κάποιων μικρών επαγγελματιών και τα ελάχιστα χρήματα από δήμους και περιφέρειας.!!
 Η βοήθεια και η στήριξη από την Πολιτεία είναι πολύ μικρή ή καθόλου.  
Κάποιοι νέοι παράγοντες εισχωρούν στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έχουν τη διάθεση να προσφέρουν, αλλά βλέποντας οτι παλεύουν μόνοι τους και συναντώντας την αδιαφορία των υπευθύνων, απογοητευμένοι αποχωρούν. 
 Φέτος σε πολλές ΕΠΣ έγιναν πρωταθλήματα με 8 και 10 ομάδες! 
Η νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο δύσκολη , ενδέχεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των ομάδων. 
Τα μηνύματα που έρχονται από αρκετά σωματεία του νομού Έβρου μόνο αισιόδοξα δεν είναι. 
Ο  Α.Ο. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης  οδεύει πλέον και με την βούλα της διοικησής του σε αναστολή λετουργίας, οι δυο πρωταθλήτριες της Β’ Κατηγορίας όπως μαθαίνουμε εμφανίζουν διάθεση να συνεχίσουν και πάλι στη Β κατηγορία και να μην ανέβουν για λόγους κόστους και μακρινών ταξιδιών.
 Ο Α.Ο. Νεωχωρίου  αποφασίζει στη γενική συνέλευση τι ακριβώς θα πράξει με το ενδεχόμενο και να μην κατέβει .Η  Θράκη Φερών, για άλλη μια χρονιά έχει ανησυχητική στασιμότητα στα διοικητικά της ,η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου επίσης, με το  γηπεδικό πρόβλημα να εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την ομάδα καθώς υπάρχει στασιμότητα στις εργασίες του σταδίου . 
Αν λοιπόν αυτές ομάδες δεν κατέβουν στο πρωτάθλημα τότε απομένουν μόλις 4 ομάδες, αριθμός που φυσικά και δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου
Εν κατακλείδι, θα λέγαμε πως το καλοκαίρι είναι μακρύ για τις εν λόγω ομάδες.
 Ευχή μας να βρεθεί η λύση και να συνεχίσουν απρόσκοπτα στην κατηγορία.
Επομένως , οι μοναδικές ομάδες  που δείχνουν κινητικότητα για την μεγάλη κατηγορία  είναι , ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , ο Άρδας Καστανεών , ο Έβρος Σουφλίου, και  η Νίκη Απαλού...  


Αθλητικά Νέα από τη Θράκη 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Θα παρακαλουσα να μαθετε και στην συνεχεια να γραψετε και τον λογο για τον οποιο δεν θα κατεβει στο πρωταθλημα η ομαδα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ . Και φυσικα να μας ενημερωσετε και για το ποιος ευθυνετε που ξεραθηκε το γηπεδο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)