Τη συμφωνία με τον κεντρικό Κατερινιώτη αμυντικό Χρήστο Καρτσαμπά ανακοίνωσε η Αλεξανδρούπολη FC

Παίκτης της Αλεξανδρούπολης fc θα είναι από την νέα σεζόν 2024-25 ,ο Χρήστος Καρτσαμπάς.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έπαιξε τα τελευταία τρία χρόνια στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου , Αιγινιακό και νωρίτερα σε Πανιώνιο (Α’ εθνική κατηγορία), Πιερικό, Αλεξανδρούπολη FC, Πανθρακικό, Χανιά, Σπάρτη, Νίκη Βόλου και ΠΟ Τρίγλιας (όλες ομάδες εθνικών κατηγοριών), διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
Μεταγραφική βόμβα με Καρτσάμπα, η Αλεξανδρούπολη FC! 
 Στην πρώτη δυνατή μεταγραφική της κίνηση, προχώρησε το πρωί της Δευτέρας (08/07), η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC, με τον Χρήστο Καρτσάμπα να αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας. 
 Ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός (1,92 cm) βρισκόταν από τους πρώτους στη λίστα του Νίκου Μπαχαρίδη και των διοικούντων της ομάδας, αφού η εμπειρία του στα γήπεδα της Football League δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη.
 Ο 34χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Πιερικό, Πανιώνιο, Χανιά, Νίκη Βόλου,Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Αιγινιακό, ενώ το 2020 είχε φορέσει ξανά τα χρώματα της Αλεξανδρούπολης FC, για τρεις μήνες(διακοπή λόγο Covid), γυρνώντας έτσι σε γνώριμα λημέρια. Την ίδια στιγμή, η ομάδα συνεχίζει τις επαφές της με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ενισχύσουν το ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ´ Εθνική, ενώ συνεχίζονται καθημερινά και οι συζητήσεις με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, για την ανανέωση της συνεργασία μας. 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια