Όλη η οικογένεια του Ταεκβοντο ΜΑΖΙ-Τα αθλητικά σωματεία τα οποία πρέπει να είναι πλέον πρωταγωνιστές και μαζί με τους αθλητές να δώσουν τη νέα πνοή για την Μεγάλη Αλλαγή -Manolis Mouroutsos Mazi

Συνάντηση γνωριμίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, προκειμένου να ενημερωθεί για την υποψηφιότητα  Manolis Mouroutsos Mazi
στις επικείμενες εκλογές της ΕΛ.Ο.Τ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Επισκεφτήκαμε χτες τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση προκειμένου να τον ενημερώσουμε για την υποψηφιότητα μας στις επικείμενες εκλογές της ΕΛ.Ο.Τ. 
 ▫️Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία του Υπουργείου Αθλητισμού μαζί με τις Ολυμπιονίκες μας Έλλη Μυστακίδου και Αρετή Αθανασοπούλου μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα.
 ▫️Συζητήθηκε το καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα e-Kouros καθώς και το όραμα του Υπουργού για τον αθλητισμό, το οποίο μας βρίσκει θερμούς υποστηρικτές του.
 ▫️Η συζήτηση γρήγορα περιστράφηκε γύρω από το άθλημά μας. Αναπτύξαμε τις θέσεις μας, το πρόγραμμα μας καθώς και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να γίνει το άθλημά μας πάλι πρωταγωνιστής. 
 ▫️Η απουσία μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι είναι ένα θλιβερό γεγονός για το οποίο δεσμεύτηκαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα να μην επαναληφθεί.
 ▫️Ενημερώσαμε τον κύριο Υπουργό για την στήριξη που έχουμε απο την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τaekwondo,η οποία εκτός των άλλων, θα επαναφέρει και πάλι στη χώρα μας διεθνή βαθμολογούμενα πρωταθλήματα . 
 ▫️Δεν κρύψαμε, ότι το μεγάλο μας όνειρο είναι να έρθει ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ελλάδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνει. 
 ▫️Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τα αθλητικά σωματεία τα οποία πρέπει να είναι πλέον πρωταγωνιστές και μαζί με τους αθλητές, τους γονείς και όλους αυτούς που αγαπάνε το άθλημα να δώσουν τη νέα πνοή για την Μεγάλη Αλλαγή. 
 ▫️Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς τον Ιωάννης Βρούτσης Ιωάννης κ. Υπουργό για την φιλοξενία. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

إرسال تعليق

0 تعليقات