ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ Γ ΕΘΝΙΚΗ Η 8η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΡΑΦΙ !!

Την 8η μεταγραφή  του ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρδα Καστανεών , αθλητή με παραστάσεις από την Γ εθνική κατηγορία , την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Ορέστη Ορεστιάδας , ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε Αετός Οφρυνίου (Γ' Εθνική), Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου (Γ' Εθνική), ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας (Α' Δράμας), ο λόγος για τον 19χρονο ακραίο αμυντικό Κώστα Παπαδόπουλο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Παπαδόπουλου. Ο 19χρονος ακραίος αμυντικός (γεννημένος στις 14/5/2005) την περσινή σεζόν άνηκε στον Ορέστη Ορεστιάδας, απ'όπου και αποκτήθηκε.
Γεννημένος στην Καβάλα, ξεκίνησε απο τις ακαδημίες ΠΑΟΚ mundialito. 
Στη συνέχεια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις ομάδες Αετός Οφρυνίου (Γ' Εθνική), Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου (Γ' Εθνική), ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας (Α' Δράμας) και Ορέστη Ορεστιάδας (Γ' Εθνική). 
Οι - παρά το νεαρό της ηλικίας - "υψηλές πτήσεις" του σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας καθιστούν την μεταγραφή αυτή απο μόνη της, μεταγραφή απο....το πάνω ράφι, και προσθέτουν μια ακόμα ποιοτική λύση στα μετόπισθεν της ομάδας μας.
 Αυτή είναι η 8ή μεταγραφή για την ομάδα μας σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Θυμίζουμε πως προηγήθηκαν αυτές των Κωνσταντίνου Παναγιωτόπουλου, Ιωσήφ (Σήφη) Κυλιτζίδη, Ανέστη Παπαγιαννίδη, Γιώργου Ζαχαρίδη, Παύλου Διαμαντίδη, Νίκου Άγγου ενώ ως μεταγραφή μπορεί να θεωρείτε και η επιστροφή στην ενεργό δράση του Κυριάκου Πετρόπουλου.. ..ενώ υπάρχει οριστική συμφωνία με άλλον έναν ποδοσφαιριστή ιδίου επιπέδου, που θα ανακοινωθεί στην έναρξη της προετοιμασία της ομάδας μας! 
 Κώστα καλωσήρθες στην παρέα μας! Ευχόμαστε να έχεις χαρές με τη φανέλα της ομάδας μας και να το διασκεδάσεις, με υγεία πάνω απ'όλα 
 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

إرسال تعليق

0 تعليقات