Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια καλοκαιρινή χοροεσπερίδα της ΑΣΠΙΣ ΘΟΥΡΙΟΥ με βραβεύσεις !!!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμα μια χρόνια η ετήσια καλοκαιρινή χοροεσπερίδα της Ασπίς Θπυρίου! 
 Στην είσοδο του γηπέδου υπήρχαν διαθέσιμα προς φωτογράφιση, αλλά και με σκοπό να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, τα δελτία πρωην στυλοβατών-ποδοσφαιριστών της ομάδας καθώς επίσης και το κύπελλο του πρωταθλήματος της σεζόν 2004-2005 με την ιστορική φανέλα που είναι συνδεδεμένη με το πρωτάθλημα εκείνο! 
 Επίσης υπήρξε βράβευση της διοικήσεως σε τρεις από τις μέχρι πρότινος κολόνες της ομάδας! Ηλίας Μυρλίδης Ηλίας Μυρλίδης τέως πρόεδρος και ποδοσφαιριστής ο οποίος διετέλεσε κεφαλή του συλλόγου για 20 συναπτά έτη προσφέροντας τα μέγιστα για την ανάδειξη και διατήρηση του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια! Αντώνης Βογιατζής Αντώνης Βογιατζής Κατερίνα Τακιρδίκη, προπονητής, σκάουτερ, φροντιστής, ποδοσφαιριστής και πολλοί ακόμη ρόλοι με τους οποίους έχει υπηρετήσει την Ασπίδα αυτός ο πιστός στρατιώτης όλες αυτές τις δεκαετίες! 
Και τέλος, Πέτρος Καραγιάννης  ο εμβληματικός αρχηγός που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αφοσιωθεί στην οικογένεια και την εργασία του, δίνοντας τόπο στα νιάτα! 
 Σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρατε στην Ασπίδα μας όλα αυτά τα χρόνια και σας περιμένουμε να συνεχίσετε να την στηρίζετε με όλη σας την ψυχή όσα χρόνια και αν περάσουν! 
Ευχαριστούμε επίσης για τις βραβεύσεις, τον κ.Παντελή Δημούτση  αντιδήμαρχο αθλητικών του δήμου Ορεστιάδας, τον κ. Αντώνη Μποντσίδη πρόεδρο του δ.δ. Θουρίου, καθώς και τον κ.Άγγελο Συμεωνίδη Άγγελος Συμεωνίδης τωρινό πρόεδρο της ομάδας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου αυτής για πάνω από 25 χρόνια! 
 Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Ζαπάρτα  και την ορχήστρα του για τις υπέροχες μουσικές οι οποίες μας συνόδευσαν κατά την διάρκεια της βραδιάς αυτής, όπως επίσης τον Τέο Φωτακίδη  για τις after επιλογές του στο πάρτυ!
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

إرسال تعليق

0 تعليقات