Συνεδρίασε την Τετάρτη, 11/9/2024, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έβρου

Συνεδρίασε την Τετάρτη, 11/9/2024, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έβρου με αντικείμενο την προετοιμασία του Έκτακτου Συνεδρίου και την εκλογή προέδρου και μελών της Κεντρικής Επιτροπής. 
Σύμφωνα με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, το Έκτακτο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Νοεμβρίου 2024, με την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο στις 19- 20 Οκτωβρίου, εκλογή νέου προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί 2 ος  γύρος την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τη συμβολή όλων των μελών οφείλει άμεσα να ανασυγκροτηθεί, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να υπηρετήσει δυναμικά, συλλογικά και συγκροτημένα τον ρόλο του ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μία Κυβέρνηση που εμμένει σε πολιτικές που φτωχοποιούν την κοινωνική πλειοψηφία και ωφελούν τους λίγους και οικονομικά ισχυρούς. 
Οι ελάχιστες παροχές, που εξήγγειλε με αλαζονεία ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, όπως η πενιχρή αύξηση των συντάξεων, ή οι αυξήσεις στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους υγειονομικούς και τους ένστολους αποδεικνύονται ψίχουλα, τα οποία εξανεμίζονται από την ακρίβεια. Από τον κυβερνητικό σχεδιασμό απουσιάζει παντελώς η ανασυγκρότηση της υπαίθρου, οι ανάγκες της Περιφέρειας και οι πολιτικές στήριξης των πολιτών του Έβρου. 
Αδιαφορούν για τον αγροτικό τομέα, την αποκατάσταση από τις πυρκαγιές, το στεγαστικό πρόβλημα, αλλά και τη στήριξη του ΕΣΥ, της Παιδείας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποκλείονται από τον τραπεζικό δανεισμό και το Ταμείο Ανάκαμψης.  Στον αντίποδα αυτής της πολιτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει επεξεργαστεί ένα συνολικό εναλλακτικό πρόγραμμα, που απαντά στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. 
Από την ακρίβεια και την κερδοσκοπία, μέχρι το φορολογικό, και από τη στεγαστική κρίση και την ανασυγκρότηση της υπαίθρου μέχρι την προάσπιση και ενδυνάμωση του κοινωνικού κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Πολιτικής Προστασίας.   Πολιτικός οδηγός μας αποτελεί το ενδιαφέρον μας για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, των νέων, των εργαζόμενων, των αγροτών, της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. 
Με αίσθημα ευθύνης και το βλέμμα στη σύγχρονη εποχή και τις απαιτήσεις της, απευθυνόμενοι στους αριστερούς, προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, εργαζόμαστε για την πολιτική και κοινωνική αλλαγή σε προοδευτική κατεύθυνση.
 Σε αυτήν την τόσο κρίσιμη συγκυρία, τα μέλη της Ν.Ε Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ενότητα, αποφασιστικότητα και με την ενεργή συμμετοχή τους να ενδυναμώσουν τη φωνή του κόμματος και την προοπτική του. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΕΒΡΟΥ

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

إرسال تعليق

0 تعليقات