Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Έβρου σεζόν 2024-25 , με την περσινή πρωταθλήτρια ΠΑΕ Ριζίων να παίρνει το διπλό στο γήπεδο της Οινόης, κόντρα της νεανικής ομάδας (η μικρότερη με διαφορά ηλικιακά της κατηγορίας) Ένωσης Οινόης!!!
Σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ αλλά και στις καιρικές συνθήκες, η ΠΑΕΡ έβγαλε το μέταλο του πρωταθλητή και κατάφερε να επιβληθεί της πολύ μαχητικής και νεανικής ομάδας της Οινόης!!!
Η Ένωση Οινόης έκανε το 1-0 στο 27' & το 2-0 στο 37'!!!(ΜΙΧΑΛΙΤΣΛΗΣ,
ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ)
Παρόλα αυτά η ΠΑΕ Ριζίων με την εμπειρία των ποδοσφαιριστών στο 39' μείωσε σε 2-1 με τον Τσελιγκίρ Καδήρ!!! Σκορ πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 56' ο Παναγιώτης Καστρινός πραγματοποίησε το 2-2 και ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή πετυχαίνοντας το 3-2 στο 70'.
Στο 75' ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι λόγω εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών, με πολύ βροχή και πολύ αέρα!!!
Με την επανέναρξη του αγώνα η ομάδα της Οινόης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 81' (ΜΗΝΟΣ), αλλά ο Καντίρ δεν είχε πει την τελευταία λέξη!!!
Στο 94' μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του αρχηγού Καστρινού Κωνσταντίνου, ο Καντίρ βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα, πετυχαίνοντας το τελικό 3-4 υπό καταρρακτώδη βροχή και έξαλλους πανηγυρισμούς!!!

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια