Από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης κόντρα στον Πήγασο αρχίζει ο ΑΘΛΟΣ Ορεστιάδας 1η αγωνιστική

Από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης κόντρα στον Πήγασο αρχίζει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου η προσπάθεια διάκρισης του Άθλου Ορεστιάδας για διάκριση στη Volley League 2024-2025. 
Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε το απόγευμα οδικώς για τη “Νύμφη του Βορρά”, όπου αύριο στις 19.00 (Live Streaming ESAP TV You Tube) ανοίγει στο κλειστό «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» η αυλαία του 57ου πρωταθλήματος. 
 Με οδηγό τη νίκη 2-3 του 2023 στην Πολίχνη και μοναδική σε συνολικά 8 αναμετρήσεις πρωταθλήματος με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άθλος φιλοδοξεί, μετά την πρόκρισή της στους «8» του «Λίγκ Καπ Ν. Σαμαράς» να μπει «με το δεξί» και στη φετινή Volley League. Άλλωστε η ομάδα μας είναι μαθημένη στις εκτός έδρας πρεμιέρες, αφού για 3η συνεχόμενη σεζόν θα παίξει την 1η αγωνιστική μακριά από το κλειστό «Ν. Σαμαράς», ενώ και στα προκριματικά του Λιγκ Καπ, λόγω ακαταλληλότητας της έδρας μας, αγωνίστηκε στο Κλειστό των Φερών. “Γνωρίζουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για πολύ καιρό με τον προπονητή μας και προετοιμαζόμαστε σωματικά και ψυχικά για να δείξουμε τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας στο γήπεδο. Την περασμένη εβδομάδα ξεκινήσαμε καλά το κύπελλο αλλά τώρα έχουμε το πρώτο μας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πήγασο. 
Είναι σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε με νίκη και να “χτίσουμε” το “μομέντουμ” για όλη τη σεζόν μετά από αυτό” τόνισε με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα ο αρχηγός της ομάδας μας, Ονούρ Τσουκούρ. 

 Volley League – 1η αγωνιστική 
 Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 
19.00 (Live Streaming ESAP TV You Tube):
 Πήγασος Πολίχνης – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας 
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης,
 Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., 
Γραμματεία: Πασπάλα. 
 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου

إرسال تعليق

0 تعليقات